INDLÆG AF MORTEN OESTERMANN / linkedin.com/mortenoestermann


Vi ser video hver eneste dag. På TV, på vores computer, på sociale medier som Facebook, Snapchat, Instagram og det mere erhvervsrettede LinkedIn. Inden for de seneste år er udviklingen nået til vores mobiltelefoner, hvor vi kommenterer, synes godt om og deler videoer med hinanden.

Mange virksomhedsejere har samtidig en idé om, at video er et stærkt værktøj til skære igennem de enorme mængder information, vi bliver udsat for hver eneste dag. Og det er også rigtigt. Video har nemlig den fordel, at det reducerer komplekse budskaber og lagrer sig bedre hos modtageren.  Også virksomheders budskaber. Er virksomhedens produkt komplekst, er video derfor en rigtig god løsning.

Video kan levende fortælle den gode historie om din virksomhed, sætte et menneskeligt ansigt på og effektivt gribe kundens opmærksomhed.

Netop opmærksomheden er ellers en udfordring – og det er helt forståligt. Medieudbuddet har aldrig været større og modtagernes tålmodighed har tilsvarende aldrig været mindre. Groft sagt er modtagerne enormt svære at imponere og et tørt stykke tekst har virkelig ikke oddsene med sig. Næste budskab er kun et enkelt swipe med tommelfingeren væk og derfor skal dit budskab være stærkt og fængende med det samme. Det kan video.

Næste budskab er kun et enkelt swipe med tommelfingeren væk og derfor skal dit budskab være stærkt og fængende med det samme.
— Morten Oestermann

Der er altså markante fordele ved brugen af video frem for eksempelvis tekst, hvorfor brugen af video da også vokser, og i dag får eksempelvis Facebook dagligt over otte mia. videovisninger, ligesom videobrugen også vokser på Instagram, Twitter og Snapchat. Derudover ser yngre mediebrugere mindre og mindre TV og i stedet mere og mere video på deres mobiltelefoner og tablets. Læg dertil at de bagvedliggende algoritmer i de sociale medier favoriserer video, og så er der snart ikke mange argumenter for ikke at bruge video til at fortælle verden om din virksomhed og dens produkter.

Alligevel er der stadig rigtig, rigtig mange virksomhedsejere, der end ikke overvejer brugen af video. Og det er ærgerligt, når fordelene virkelig er til at få øje på.

Hos KommPress har vi bred erfaring med videoproduktion for en lang række virksomheder med meget forskellige profiler. Der er stort set ikke noget produkt eller ydelse, der ikke kan laves video om, ikke noget budskab der ikke kan fortælles i levende billeder. Eksempelvis har vi produceret video for Bygma, Udvikling Fyn, HCA Airport, GF Forsikring, Coop og OB. Bare for at nævne nogle få. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad video kan bruges til at fortælle – og her er vi ret godt klædt på.

Vi vil naturligvis gerne mødes med dig og din virksomhed – helt uforpligtende. Det kan være hos os på havnen i Odense eller hos jer. Vi er ikke i tvivl om, at også din virksomhed kan få gavn af at få sin historie fortalt i levende billeder.