KommPress udnævner kontaktdirektør

Den positive udvikling hos KommPress stiller naturligvis også øgede krav til vores organisation. I den forbindelse har vi udvidet vores direktion og udnævnt seniorrådgiver Anders Damgaard til kontaktdirektør.

Anders får ansvaret for vores samlede produktion, udvikling og op-gradering af kompetencer og de interne processer, som skal sikre vores kunder et stærkt slutprodukt og et godt resultat. 


Anders har været seniorrådgiver i KommPress i de seneste par år, er uddannet i journalistik og kommunikation fra Syddansk Universitet og har tidligere været pressechef for Team Saxo Bank og Bjarne Riis samt journalist på Berlingske Tidende og Ritzaus Bureau.


KommPress styrker kundekontakten

På salgssiden opruster vi også med ansættelsen af en kontaktchef i skikkelse af Bodil Kjærgaard.

Bodil har siden 2009 været ansat i Dansk Håndbold Forbund senest som kommunika-tionschef og er kandidat i Nordisk Sprog og Litteratur fra Aarhus Universitet. Hos KommPress får Bodil ansvar for at identificere og skabe kontakt til nye kunder, ligesom hun bliver et bindeled mellem nye kunder og vores rådgivere.
 

 


Du kan møde hele KommPress teamet her.