PR / CONTENTPRODUKTION

BYGMA

Bygma er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af trælast, bygnings- og byggecenterprodukter til både det professionelle og private marked.

Bygma arbejder løbende på at udbygge sin kendskabsgrad, og det gør de bl.a. gennem et sponsorsamarbejde med det danske herrehåndboldlandshold samt Team Bygma, som er 49erFX-sejlerne, Jena Mai Hansen & Katja Salskov-Iversen.

KommPress arbejder sammen med Bygma om at koble medieinteressen for Håndboldherrerne og Team Bygma til Bygma samt naturligvis at udbygge medieinteressen i den forbindelse. 

Vi arbejder kontinuerligt med at identificere og udvikle de gode historier, som knytter sig til samarbejdet mellem Bygma og deres sponsorater, og formidle disse både til eksterne medier og gennem journalistisk produktion til Bygmas egne medier.

 

KommPress var blandt andet med, da Bygma og Håndboldherrerne indspillede ny reklamefilm. Det blev der denne behind-the-scenes-video ud af. Se flere af vores journalistiske film på Bygmas hjemmeside og Facebook.


Kontakt direktør, Peter Hørlüch, hvis du vil høre mere om vores arbejde med Bygma, og hvad vi kan gøre for at styrke din virksomheds kommunikation.

RING 2123 9090

Peter Hørlüch  / linkedin.com/peterhørluch