PR / CONTENTPRODUKTION / VIDEOPRODUKTION

FTO - funktionel træning odense

KommPress har været med lige fra begyndelsen, da Funktionel Fysioterapi lancerede konceptet Funktionel Træning Odense. FTO er et anderledes og moderne træningsmiljø, hvor man kun møder veluddannede fysioterapeuter. Konceptet var det første af sin slags i Odense, og KommPress har hjulpet FTO til at positionere sig stærkt i lokalområdet. Med udgangspunkt i en kernefortælling om konceptet udarbejde vi over en lang periode content til egne kanaler, herunder hjemmeside, sociale medier og nyhedsbrev. Det sikrede en kontinuerlig og alternativ eksponering blandt målgruppen, og samtidig med at engagementet på de sociale medier voksede, ligeså gjorde medlemstallet.

KommPress er ligeledes ansvarlig for pressearbejdet for FTO og har flere gange opnået omtale af virksomheden i relevante, lokale medier.

Senest har KommPress i samarbejde med et grafisk bureau produceret et magasin til distribution i lokalområdet i og omkring Odense. Magasinet indeholder journalistisk producerede artikler og cases, præsentation af medarbejdere, holdbeskrivelser med mere. 

Ydelser
PR

Contentproduktion
Videoproduktion


Kontakt seniorrådgiver, Carsten Lektonen, hvis du vil høre mere om vores arbejde med Funktionel Træning Odense, og hvad vi kan gøre for at styrke din virksomheds kommunikation.

Ring 2972 0150

Carsten Lektonen / linkedin.com/carstenlektonen