PRESSERÅDGIVNING / CONTENTPRODUKTION / SOCIALE MEDIER

Gazelle CYKLER

Gazelle er den førende leverandør af cykler i Holland og gør desuden en stor indsats for at udbygge virksomheden internationalt. I den forbindelse hjælper KommPress med at udbrede kendskabet til Gazelle og deres elcykler i Danmark. 

Det gør vi gennem en stærk tilstedeværelse på de sociale medier, hvor vi sørger for dynamiske og levende sider. Vi er ansvarlige for Gazelles Facebookside, som vi løbende opdaterermed nyheder, gode råd og små videoer. Derudover sørger vi også for at monitoreresiden og besvare henvendelser fra følgerne. 

I 2018 er vi ligeledes blevet en del af Gazelles internationale Instagram-konto, som vi er med til at give et dansk præg ved hjælp af billeder og små film. 

KommPress producerer desuden månedlige nyheder til Gazelles hjemmeside, hvor vi blandt andet skriver om gode råd og inspiration til at finde den helt rigtige elcykel og hvordan du vedligeholder den.

De seneste to år har KommPress desuden været involveret i Gazelles årlige kampagne. Her har vi sørget for bloggersamarbejde, forfattet advertorials og lavet materiale til medier som bl.a.  Alt for damerne og Euroman. 

KommPress er ligeledes ansvarlige for det lokale pressearbejde for Gazelle i Danmark, hvor vi promovererevents og arrangementer i Danmark, hvor den danske forbruger kan prøve en Gazelle elcykel. 

Besøg Gazelles Facebookside eller Instagram og se, hvordan vi i praksis arbejder på de sociale medier med Gazelles gode historier. 

 


Kontakt kommunikationsrådgiver, Sofie Andersen, hvis du vil høre mere om vores arbejde med Gazelle Bikes, og hvad vi kan gøre for at styrke din virksomheds kommunikation.

Ring 2062 0012

Sofie Andersen / linkedin.com/sofieandersen