PRESSERÅDGIVNING / CONTENTPRODUKTION / SOCIALE MEDIER

Gazelle bikes

Gazelle er den førende leverandør af cykler i Holland og gør desuden en stor indsats for at udbygge virksomheden internationalt. I den forbindelse hjælper KommPress med at udbrede kendskabet til Gazelles elcykler i Danmark. 

KommPress hjælper med at udbrede kendskabet gennem en stærk tilstedeværelse på de sociale medier, hvor vi udarbejder content- og flowplaner, der sørger for en dynamisk og levende side. Gennem storytelling samt relevant og inddragende indhold på flere platforme sikrer vi en kontinuerlig eksponering af Gazelle og deres elcykler.

KommPress er ligeledes ansvarlig for pressearbejdet for Gazelle i Danmark. Gennem presseindsatser både lokalt og nationalt udbreder vi kendskabet til Gazelle, elcykler og fordelene herved. 

Besøg Gazelle Bikes Facebookside og se, hvordan vi på sociale medier i praksis arbejder med at udbrede kendskabet til Gazelles elcykler i Danmark.

 


Kontakt kommunikationsrådgiver, Sofie Andersen, hvis du vil høre mere om vores arbejde med Gazelle Bikes, og hvad vi kan gøre for at styrke din virksomheds kommunikation.

Ring 2062 0012

Sofie Andersen / linkedin.com/sofieandersen