PR  /  CONTENTPRODUKTION  / SOCIALE MEDIER /  VIDEOPRODUKTION

HCA Airport

Rejsen starter i lufthavnen, og HCA Airport er den gode start.

KommPress varetager den løbende kommunikation for HCA Airport, som er den mest centralt placerede lufthavn i Danmark. HCA Airport er det lette valg, og skal være den foretrukne lufthavn blandt især fynboerne. Derfor hjælper KommPress HCA Airport med at skabe sammenhæng og kontinuitet i kommunikationen omkring HCA Airport.

KommPress står for den daglige drift af sociale medier, hvor vi udarbejder content- og flowplaner, der sørger for en dynamisk og levende side. Gennem storytelling, relevant og inddragende indhold på flere platforme, sikrer vi en kontinuerlig eksponering af lufthavnen. KommPress er desuden ansvarlig for udsendelse af nyhedsbreve for lufthavnen.

KommPress er ligeledes ansvarlig for pressearbejdet for HCA Airport og har hjulpet lufthavnen til flere gange at blive eksponeret i relevante medier.

Ydelser
PR
Contentproduktion
Sociale medier
Videoproduktion

 
 

Kontakt kommunikationskonsulent, Maria-Teresa Faurhøj, hvis du vil høre mere om vores arbejde med Hans Christian Andersen Airport og hvad vi kan gøre for at styrke din virksomheds kommunikation.

Ring 2327 1294

Maria-Teresa Faurhøj  / linkedin.com/mariafaurhoej