Intern-kommunikation.png

INTERN KOMMUNIKATION

God kommunikation med dine medarbejdere kan være afgørende for trivslen i din virksomhed. Mangelfuld information giver utryghed og utilfredshed i virksomheden, og derfor skal medarbejderne altid være grundigt informeret før omverdenen.

Hos KommPress har vi stor erfaring med intern kommunikation og employer branding, og vi udvikler en samlet strategi for din interne kommunikation. Derudover producerer vi personaleblade, tekster til intranettet, video og andet materiale til intern brug. Vi tilbyder også rådgivning om formidling af intern information, så du sikrer det bedste resultat. 


Strategi
Velfungerende intern kommunikation kan være vejen til motiverede medarbejdere, forretningsmæssig succes og øget sammenhængskraft i organisationen. Samtidig kan effektiv intern vidensdeling og struktur også være forudsætningen for fremdrift og succes, f.eks. i forbindelse med større projekter eller ændringer i virksomheden.

Derfor tilbyder vi dig en samlet strategi for din interne kommunikation, som binder virksomheden sammen og involverer dine medarbejdere gennem dialog og udveksling af synspunkter og holdninger. 

Forandringskommunikation
Fusioner, salg af virksomhed, opkøb af virksomhed og andre lignende forandringer udgør markante begivenheder for alle involverede. Organisatoriske forandringer skal ofte føres ud i livet af medarbejdere og kræver ofte, at medarbejdere omstiller sig til helt nye arbejdsprocesser og mål. Derfor tilbyder KommPress rådgivning og kommunikativ bistand i forbindelse med både små og store forandringsprocesser i din interne og eksterne kommunikation.

Styrk dit employer brand
Dine medarbejderne har et stort netværk, og de har generelt en stor troværdighed, når de anbefaler og roser virksomheden til venner og bekendte.

Derfor hjælper vi dig med at udarbejde en strategi for din employer branding, så din kommunikation kommer til at sætte fokus på dine medarbejdere og viser virksomheden som en attraktiv arbejdsplads.

Læs vores blog om employer branding.

Employee advocacy
Med employee advocacy gør du medarbejderne til digitale ambassadører for virksomheden og giver dem ejerskab af virksomhedens kommunikation. Employee advocacy handler om at engagere medarbejderne til at dele virksomhedens gode historier på sociale medier. 

Derfor klæder vi virksomheder og medarbejdere på til at dele virksomhedens gode historier og budskaber.

Læs vores blog om employee advocacy.

Interne medier
Uanset, om din virksomhed anvender intranet, personaleblade eller sociale medier til den interne kommunikation, står KommPress klar til at hjælpe med alt fra konceptudvikling over tekst- og videoproduktion til publicering og evaluering.


PH.jpg

Kontakt

Peter Hørlüch
ph@kommpress.dk / +45 2123 9090