KommPress åbner kontor i Aarhus

3. maj 2021
|
4 min.
Del på:
Twitter
Facebook
Facebook

Det Odense-baserede PR- og kommunikationshus KommPress åbner kontor i Aarhus for yderligere at sætte skub på udviklingen af bureauet og komme tættere på sine jyske kunder. Den erfarne rådgiver Mikkel Tholstrup Dahlqvist er ansat til at drive det nye kontor. Samtidig har KommPress styrket sin organisation med to markante forfremmelser.

Det fynske PR- og kommunikationsbureau KommPress har i april 2021 åbnet kontor i Rosenkrantzgade i Aarhus C. Den nye lokation skal supplere bureauets eksisterende base i Pakhusgården i Odense og medvirke til at sikre den fortsatte udvikling af KommPress. 

Bureauet så dagens lys i 2014, og siden er medarbejderstaben vokset til 19 ansatte – heraf 15 rådgivere med baggrund i journalistik, virksomhedskommunikation eller statskundskab. 
Samtidig tæller kunderne både regionale, landsdækkende og internationale virksomheder og brands. Derfor er ønsket om at være tættere på flere af sine kunder også et væsentligt argument for at åbne et nyt kontor. 

”Hos KommPress tror vi på, at vi skal være tæt på vores kunder. Både forstået som tæt på deres brancher og hverdag, men også gerne fysisk, når det kan lade sig gøre. Vi har efterhånden en stærk kundebase i Jylland, og vi tror på, at vi også kan løfte vores newbizz-forretning yderligere i det jyske. Derfor har vi gennem nogen tid kigget mod Aarhus. Og da vi nu har fundet den helt rigtige profil til opgaven med at løbe tingene i gang i Aarhus, var det naturligt, at vi nu åbner et kontor i byen,” siger partner og adm. direktør Peter Hørlüch. 

Erfaren kommunikatør får ansvaret i Aarhus

KommPress har i den forbindelse ansat Mikkel Tholstrup Dahlqvist som seniorrådgiver og sammen med KommPress’ øvrige ledelse bliver han ansvarlig for udviklingen af Aarhus-kontoret. 
38-årige Mikkel Tholstrup Dahlqvist har tidligere og gennem fem år været rådgiver for Mannov i Aarhus og siden 2013 været selvstændig med Dahlqvist Kommunikation. Nu bliver Dahlqvist Kommunikation en del af KommPress, som overtager alle virksomhedens aktiviteter. 

”Vi har igennem nogle måneder haft et rigtig godt samarbejde, hvor vi også har kunnet lære hinanden at kende. I den proces stod det hurtigt klart for mig, at jeg gerne ville være en del af KommPress’ team. Jeg synes, udfordringen med at åbne i Aarhus giver nogle fantastisk spændende perspektiver for såvel mine kunder i Dahlqvist Kommunikation og for KommPress’ kunder her, og jeg glæder mig virkelig til rigtigt at komme i gang,” siger Mikkel Tholstrup Dahlqvist. 

Solidt coronaregnskab hos KommPress

Åbningen af Aarhus-kontoret kommer efter et år, der har været præget af corona-situationen. Under pandemien måtte KommPress se både en del planlagte og forventede opgaver aflyst fra særligt kunder i oplevelsesøkonomien. Men et solidt andet halvår med god kundetilgang betød, at årets resultat før skat endte med et tilfredsstillende overskud på 543.000 kr. 

”Det har på mange måder været et specielt år, både i et globalt perspektiv og mere jordnært for KommPress. Set i relation til den usikkerhed, som har præget vores hverdag, så har vi særligt i andet halvår haft travlt, og derfor har vi også haft et behov for at styrke organisationen, så vi står fornuftigt rustet fremadrettet. Vi havde forventet, at efterhånden som pandemien letter, så vil vi også se ikke bare normalisering, men også et efterslæb på opgaver, der måske har ligget stille for vores kunder. Det billede har de første måneder af 2021 bekræftet,” siger Peter Hørlüch. 

Skærpet fokus på strategi, analyse og PR

Samtidig med åbningen af et kontor i Aarhus styrker KommPress også sin organisation med to markante forfremmelser. Det sker for at sikre en mere teamorienteret tilgang til kundeopgaverne og for at styrke bureauets kompetencer indenfor særligt de to forretningsben: Strategi, public affairs og analyse samt PR. 

Derfor er Ulrik Schøsler blevet forfremmet til direktør for KommPress’ public affairs og analyseenhed, mens Morten Hopballe er udnævnt til chef for bureauets PR-team.

30. marts 2022
PR- og kommunikationsbureau søger dygtige journalistpraktikanter

Hos KommPress skaber vi resultater med vores kunders historier. Har du lyst til at blive en del af det stærkeste team af kommunikatører og journalister vest for Storebælt? Vi søger journalistpraktikanter, der brænder for at arbejde med storytelling, PR, sociale medier, video og strategisk kommunikation. Du får mulighed for at arbejde på vores kontor i […]

LÆS MERE
11. november 2021
Sådan laver du fantastisk indhold til dine sociale medier

Et opslag til sociale medier (SoMe) er da piece of cake – eller hvad? Ikke altid, og når du som virksomhed gerne vil ud med dit budskab, er der en masse ting, du bør overveje, før du kaster dig over tasterne. Du skal nemlig sikre, at dit budskab bliver formuleret præcist og rammer din ønskede […]

LÆS MERE
28. oktober 2021
God PR er strategisk og kontinuerlig

Hvordan får man sine gode historier i medierne? Hvilke medier skal man vælge? Og hvordan forbereder man sig på potentielle kriser? Svaret er: God PR. Men hvad er god PR? PR (public relations) er en strategisk kommunikationsindsats, der styrker din virksomheds omdømme og øger tilliden til jeres brand. Oftest sker det med en pressemeddelelse, som […]

LÆS MERE
9. juli 2021
SEO trin for trin: Guide til at komme højere op i søgemaskinen

SEO eller Search Engine Optimization, som det hedder, kan være et simpelt værktøj til at gøre dit brand mere synligt på Google. Er du en af dem, der anser SEO som en kompliceret brandpositioneringsdisciplin, der kun er for SEO-specialister med både uddannelse og arbejdsmæssig erfaring, så læs med her og bliv klogere på, hvordan du […]

LÆS MERE
Kontakt@kommpress.dk7930 1131
job@kommpress.dk

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram