KURSUS: FÅ VIRKSOMHEDEN I GANG PÅ LINKEDIN
Har din virksomhed endnu ikke eller kun i begrænset omfang fået øjnene op for LinkedIn? Så lad dette kursus være en øjenåbner. LinkedIn er – hvis det bruges rigtigt – et ekstremt brugbart redskab til at kommunikere med kunderne, generere leads, booste salget, brande din virksomhed, rekruttere de bedste kandidater og meget mere. 

Læs mere her.


KURSUS: OPTIMER DIN VIRKSOMHEDS TILSTEDEVÆRELSE PÅ LINKEDIN
Er din virksomhed allerede på LinkedIn, men uden den store succes? Vil du være bedre til at kommunikere og annoncere? Vil du øge opmærksomheden eller salget? Skal netværket styrkes og udvides? Vil du godt i gang med employer branding og rekruttering? Mulighederne er mange, og dette kursus optimerer markant din virksomheds indsats på LinkedIn.

Læs mere her.


FOREDRAG: SÅDAN UNDGÅR DU EN SHITSTORM
De fleste kender lidt til begrebet ”shitstorm”, og mange husker også casen med Jensens Bøfhus som det måske mest prominente. Hvad hvis den samme storm ramte din virksomhed eller brand? I løbet af halvanden times oplæg tager vi dig gennem anatomien af en shitstorm fra brise over storm til havblik.

Læs mere her.


FOREDRAG: DEN GODE HISTORIE
I den digitale tidsalder oversvømmes kunder og forbrugere af uoverskuelige mængder af information på alle tider af døgnet. I denne malstrøm af information er vinderne de virksomheder eller brands, som forstår at kommunikere løbende og relevant til sine målgrupper og med base i en klar markedsposition. Hvordan gør du det i din virksomhed? I dette foredrag giver vi dig indsigt i værktøjerne storytelling og content marketing.

Læs mere her.