KURSUS: FÅ VIRKSOMHEDEN I GANG PÅ LINKEDIN

Har din virksomhed endnu ikke eller kun i begrænset omfang fået øjnene op for LinkedIn? Så lad dette kursus være en øjenåbner. LinkedIn er – hvis det bruges rigtigt – et ekstremt brugbart redskab til at kommunikere med kunderne, generere leads, booste salget, brande din virksomhed, rekruttere de bedste kandidater og meget mere.

KommPress tilbyder en halv dags kursus i LinkedIn skræddersyet til din virksomhed og dens behov. Kurset er for virksomheder, der gerne vil godt i gang med LinkedIn. Kurset giver en basal introduktion til LinkedIn og hjælper dig i gang med en professionel tilstedeværelse – uanset om du skal oprette eller optimere virksomhedssiden.

Du får – udover introduktion til de grundlæggende funktioner som companypages, showcase pages og grupper – gode råd til, hvilken strategi og hvilke indsatsområder, som din virksomheden fordelagtigt kan gå i gang med, og hvilke faldgrupper du skal undgå. Og du får færdighederne til den daglige drift efter kurset.

Kurset kan med udgangspunkt i dine ønske komme rundt om følgende emner:

Sådan kommer du i gang med LinkedIn

Hvordan opretter du en Company Page? Hvordan laver du en Showcase Page og en gruppe? Og hvordan laver du et opslag? Kom godt i gang med, så du kan udnytte de mange værdifulde muligheder, der er ved LinkedIn.

Sådan generer du leads med LinkedIn

Hvordan generer du leads og finder frem til rette beslutningstagere? Hvordan skaber og styrker du relationer? Og vidste du, at du kan bruge LinkedIn til forberedelse af salgsmødet? Suppler salgsarbejdet med Social Selling på LinkedIn, så det kan ses på bundlinjen.

Sådan skaber du opmærksomhed på LinkedIn

Hvilket indhold skal du dele på LinkedIn? Hvordan annoncerer og målretter du kommunikationen på LinkedIn? Og hvordan udnytter du alle de oplysninger om brugerne, som LinkedIn giver adgang til? Få gode råd til, hvordan du får dine budskaber ud til de rette modtagere.

Sådan arbejder du med employer branding og rekruttering på LinkedIn

Hvordan brander du din virksomhed som en attraktiv arbejdsplads? Hvordan slår du et job op og fortæller kommende medarbejdere om det? Hvordan finder du frem til passive såvel som aktive jobsøgende? Få svarene, så du får de bedste kandidater i fremtiden.

Sådan bruger ledelsen LinkedIn

Hvorfor, hvordan og hvor bør din virksomhed anvende LinkedIn? Få god råd til, hvordan du som leder kan agere på LinkedIn og blive en foregangsmand eller -kvinde.

Sådan skaber du en delingskultur på LinkedIn

Hvordan får du medarbejderne til at dele? Og hvad og hvor meget kan du forvente af medarbejderne på LinkedIn? Få medarbejderne ombord, så I i fællesskab kan få det bedste ud af LinkedIn.

Sådan bruger du den mobile LinkedIn app

Hvorfor ser den mobile app ikke ud som på min computer? Hvordan bruger jeg den mobile app? Bliv introduceret for den mobile app, så du kan bruge den, når du er på farten.

 

Kontakt Anders Damgaard på mail ad@kommpress.dk eller tlf. 53 68 20 38 for at høre nærmere eller booke et kursus.