KURSUS: OPTIMER DIN VIRKSOMHEDS TILSTEDEVÆRELSE PÅ LINKEDIN

Har din virksomhed kastet sig over LinkedIn, men er udbyttet ikke tilfredsstillende? Måske vil du være bedre til at kommunikere og annoncere, måske vil du øge opmærksomheden eller salget, måske skal netværket styrkes og udvides, eller måske du vil godt i gang med employer branding og rekruttering. Mulighederne er mange, og dette kursus optimerer markant din virksomheds indsats på LinkedIn, så du får et større udbytte.

KommPress tilbyder en halv dags kursus i LinkedIn skræddersyet til din virksomhed og dens behov. Kurset er for virksomheder, som allerede er godt i gang på LinkedIn, men mangler inspiration og rådgivning til, hvordan de bliver endnu bedre.

Du får gode råd til, hvordan du kan optimere din indsats på LinkedIn og vi tager naturligvis udgangspunkt i der, hvor du er. Kurset kan med udgangspunkt i dine ønske komme rundt om følgende emner:

Sådan optimerer du indsatsen på LinkedIn

Hvilken strategi benytter du? Hvor kan du med fordel sætte ind på LinkedIn? Hvor i virksomheden skal du implementere LinkedIn? Hvordan optimeres indsatsen i forhold til søgemaskinerne? Find frem til alle de skjulte skatte, som LinkedIn gemmer på.

Sådan får du et netværk, der er guld værd

Hvordan styrker du dine relationer? Hvordan skaber du nye leads? Og hvordan bliver du en haj til Social Selling? Boost dit salg med LinkedIn.

Sådan skaber du awareness på LinkedIn

Hvordan kommunikerer du og målretter dine annoncer på LinkedIn? Hvordan anvender du Sponsored Updates og Direct Sponsered Content? Og har du en content plan? Få gode råd til, hvordan du øger trafikken og aktiviteten på din virksomhedsside.

Sådan bliver du en attraktiv arbejdsplads med LinkedIn

Hvordan arbejder du med employer branding på LinkedIn? Og hvordan finder du dine kommende medarbejdere? Få svarene, så du får de bedste kandidater i fremtiden.

Sådan går ledelsen forrest på LinkedIn

Hvor og hvordan bruger din virksomhed LinkedIn? Hvordan optræder du som leder på LinkedIn? Få god råd til, hvordan du som leder kan agere på LinkedIn og blive en foregangsmand eller -kvinde.

Sådan skaber du en delingskultur på LinkedIn

Hvordan får du medarbejderne til at dele? Og hvad og hvor meget kan du forvente af medarbejderne på LinkedIn? Hvad er jeres social media policy? Få medarbejderne ombord, så I i fællesskab kan få det bedste ud af LinkedIn.

Sådan bruger du den mobile LinkedIn app

Hvorfor ser den mobile app ikke ud som på min computer? Hvor er forskellene? Kom i gang med den mobile platform.

 

Kontakt Anders Damgaard på mail ad@kommpress.dk eller tlf. 53 68 20 38 for at høre nærmere eller booke et kursus.