PR  /  CONTENTPRODUKTION  / SOCIALE MEDIER

Milling hotels

Milling Hotels er en familieejet hotelkæde, der består af tre hoteller i Odense: Hotel Ansgar, Hotel Plaza og Hotel Windsor samt Hotel Saxildhus i Kolding, Hotel Park i Middelfart og Hotel Søpark i Maribo.

Milling Hotels ønsker at være en attraktiv hotelkæde, så de kan opkøbe flere hoteller. Derfor hjælper KommPress Milling Hotels med at identificere historier om virksomheden, som kunne være interessante for medier og positionere hotelkæden i branchen. 

KommPress sørger for generel presserådgivning, produktion og formidling af pressemeddelelser, medieaftaler, medielobbyisme samt medietræning forud for interviews. Senest har Milling Hotels opnået medieomtale med omtale af virksomheden på forsiden af Børsen Pleasure samt otte sider i avisen - en værdi så stor, at det kan være svært at måle. I samarbejde med Milling Hotels driver KommPress desuden hotelkædens sociale medier.


Kontakt kommunikationskonsulent, Mia L. Rasmussen, hvis du vil høre mere om vores arbejde med Milling Hotels og hvad vi kan gøre for at styrke din virksomheds kommunikation.

Ring 5042 6247

Mia L. Rasmussen  / linkedin.com/mialrasmussen