PUBLIC RELATIONS

Public-Relations.png

Public relations er struktureret pressearbejde, som hjælper din virksomhed med at blive synlig i medierne. Det kan f.eks. være i forbindelse med offentliggørelse af årsregnskab, opkøb, nye produkter eller lignende. Uanset om din virksomhed ønsker at komme i medierne – eller ikke kan undgå det – er det vigtigt, at det bliver håndteret professionelt og struktureret fra begyndelsen. Samtidig giver public relations også gode muligheder for at lægge yderligere værdi til virksomhedens brand.

KommPress tilbyder et struktureret pressearbejde, der sikrer dig størst muligt udbytte i medierne, hvad end det er lokalt eller nationalt.


Herunder kan du se, hvilke ydelser vi tilbyder i forbindelse med public relations:

Presse- og mediestrategi
For at få størst muligt udbytte i medierne, er det vigtigt at strukturere sit pressearbejde. Det drejer sig bl.a. om at finde de gode historier, gøre historierne klar til medierne og vurdere, hvor man bedst rammer sine målgrupper. Det drejer sig også om at være parat til at håndtere negative historier på den bedst mulige måde. Derfor sikrer vi, at din tilgang til pressen bliver gennemtænkt, strategisk og struktureret.

Identifikation af de gode historier
Det er langt fra altid, at man selv er bevidst om sine gode historier. Og selvom man er bevidst om historierne, er det ikke sikkert, at man husker at fortælle dem. Hos KommPress kan vi hjælpe dig med at finde, formidle og distribuere de gode historier, som din virksomhed rummer, så din virksomhed bliver set og giver målgrupperne et positivt billede af jer.

Mediekontakt og -lobbyisme
Nogle historier er bedst egnet til landsdækkende eller regionale medier, og det er derfor en fordel at have en god relation til redaktionerne. Hos KommPress har vi erfarne journalister og konsulenter, som kender mediebilledet, og som kan skabe synlige og positive resultater med dine historier.

Pressemeddelelser / -mediebrief
Når dine historier skal formidles til pressen, er der mange kriterier, som er afgørende for, om medierne bringer historierne. Vi gør dine historier relevante og aktuelle for mediernes læsere. Samtidig sørger vi for en effektiv distribution, så dine budskaber når sikkert frem til dine målgrupper.

Nøglebudskaber og Q&A
Det kan være afgørende for din virksomheds legitimitet og omdømme, at I kender jeres egne nøglebudskaber og kan give de rigtige svar på kritiske spørgsmål. Derfor tilbyder KommPress at udarbejde nøglebudskaber og spørgsmål/ svar (Q&A), som kan bruges til at ruste talsperson(er) til at udtale sig og besvare spørgsmål på vegne af virksomheden.

Medietræning
Når virksomhedens talsperson(er) udtaler sig på vegne af virksomheden, er det afgørende, at vedkommende fremstår troværdig, formår at svare kortfattet og præcist på spørgsmål og kan nøglebudskaberne på rygraden. Derfor tilbyder vi medietræning til virksomhedens talspersoner, så de kan håndtere forskellige interviewgenrer og bliver bevidste om kropssprog, stemmeføring og personlige gennemslagskraft.

  

Læs mere om, hvordan vi løser presseopgaver for vores kunder her.

Eller læs om, hvordan vi styrker din virksomheds omdømme og din legitimitet med en public affairs-strategi.


MH.jpg

Kontakt

Morten Hopballe
mh@kommpress.dk  / +45 3135 3007