SÅDAN ARBEJDER VI MED VIDEOPRODUKTION

Vi er med hele vejen fra idétænkning til upload af den færdige video. Vi tilbyder manuskriptskrivning, optagelser, redigering og professionel rådgivning hele vejen.

Videoproduktion-780X560.png

Pære-2.png

Idéudvikling og planlægning
God planlægning og kreativ idéudvikling er en vigtig forudsætning for et godt resultat. I samarbejde med dig aftaler vi, hvad din video skal indeholde, og vi laver en produktionsplan, så du altid ved, hvor i processen vi er, og hvornår du kan forvente en færdig video. Hvis det er muligt, udarbejder vi et storyboard, som vi kan bruge i resten af videoprocessen.


Optagelse
Når alle aftaler er på plads, er det tid til at optage. Vi medbringer alt det udstyr og alle de hjælpemidler, som kan være med til at skabe fantastiske billeder til din videoproduktion. Det er for eksempel kamera, mikrofoner, drone, lys, stabilizer og timelapse-kamera.

kamera.png

saks.png

Redigering
Når alle billeder er i kassen, starter redigeringsfasen. Vi redigerer råmaterialet med udgangspunkt i storyboard og de indgåede aftaler. Det er også i denne fase, at vi vælger musik til at give den rette stemning i videoen, ligesom vi får indtalt speak, hvis aftalt.


Godkendelse
Inden videoen bliver finpudset og gjort helt færdig, sender vi den forbi dig, så du kan komme med inputs og godkendelse. Vi sparer dig for både tid og penge ved at lade dig godkende videoen, inden de sidste justeringer.

Thumb.png

Play.png

Færdiggørelse, tekstning og upload
Når videoen er godkendt, laver vi de sidste finjusteringer ved blandt andet at lydmixe, colorgrade og sikre os, at hvert eneste sekund i videoen sidder lige i skabet. Derefter laver vi undertekster til din video – enten i SRT-format, der gør sig godt på sociale medier, eller i fast form, hvor teksterne er indlejret i selve videoen. Sidst, men ikke mindst, sørger vi for at uploade videoen til den platform, som du ønsker. Det kan for eksempel være Vimeo, YouTube, WeTransfer eller via en FTP-server.


Carsten.png

KONTAKT

Carsten Lektonen
cl@kommpress.dk / +45 2972 0150