SOCIALE MEDIER

De sociale medier får stadig større og større betydning, og i dag forventer dine kunderne, at de kan møde og kommunikere med din virksomhed på platforme som f.eks. Facebook eller LinkedIn. Sociale medier byder på mange store muligheder for din kommunikation og markedsføring, men det skal gøres rigtigt. Historier bliver delt og spredt med lynets hast, og sager kan opstå på baggrund af en enkelt kommentar. 

Sociale medier kan øge din virksomheds synlighed og få dine budskaber bredt ud på en stærk og kundenær måde. De sociale medier kan være med til at brande din virksomhed, men også øge din virksomheds onlinesalg, besøg på hjemmeside og synlighed blandt potentielle kunder.

KommPress tilbyder opsætning og drift af Facebook, LinkedIn, Twitter og Instagram samt rådgivning om effektivt brug af sociale medier.

Sociale-medier.png

Lære mere om, hvilke ydelser vi tilbyder i forbindelse med sociale medier:

Koncept og rådgivning
På de sociale medier er der rig mulighed for at nå dine målgrupper med dine gode historier. Vi rådgiver dig om, hvordan du arbejder strategisk med dine sociale medier, og hvilke sociale medier du bør benytte dig af. Samtidig udvikler vi et koncept for dine aktiviteter på de sociale medier, som sikrer, at du får størst muligt udbytte af det af dine sociale mediekanaler.

Læs vores blog om, hvordan du arbejdet strategisk med dine sociale medier.

Opsætning og drift
Mange virksomheder deler deres gode historier på de sociale medier. Og med god grund. Det er nemlig her dine målgrupper befinder sig. Derfor tilbyder vi at klargøre og drifte din virksomheds sociale medier med tekster, videoer og andet indhold, som gør dig relevant og spændende for dine målgrupper, så de får lyst til at dele det med deres netværk.

Onlinevideo
Videoer brænder igennem i et ellers meget konkurrencepræget mediebillede. Derfor er onlinevideo en effektiv måde at fortælle din virksomheds gode historier på de sociale medier. KommPress producerer professionelle, journalistiske videoer, som skaber engagement på dine sociale medier, driver salg og formidler dine gode historier.

Læs vores blog om, hvorfor du skal vælger video.

Kampagner
En kampagne på de sociale medier er en effektiv måde at påvirke dine målgruppers viden, holdning eller adfærd i en bestemt retning. Vi tilbyder ideudvikling, rådgivning, gennemførsel og evaluering af dine kampagner, så du opnår resultater med dine aktiviteter på de sociale medier.

Tekstproduktion
Uanset hvilke sociale medier du kommunikerer igennem, er det afgørende, at du skriver fængende og kender din målgruppe. Hos KommPress skriver vi tekster til både sociale medier, hjemmesider, nyhedsbreve og fagmedier, og vi skaber både kvalitet, sammenhæng og rygrad i din kommunikation på tværs alle dine platforme.

Læs mere om, hvordan du skriver så det bliver læst.


kommpress_logo_CMYK_negativ 1.png

Kontakt
kontakt@kommpress.dk  / +45 7930 1131