Studentermedhjælper til strategisk kommunikation og interessevaretagelse hos KommPress

25. august 2021
|
3 min.
Del på:
Twitter
Facebook
Facebook

Vil du være med til at skabe resultater med vores kunders historier? Så er du måske den nye studentermedhjælper, vi søger hos KommPress, som kan hjælpe vores kunder med analyse, strategi og interessevaretagelse.

Som studentermedhjælper hos KommPress bliver du en del af et moderne kommunikationsbureau, der løser kommunikationsopgaver for en række offentlige og private kunder.

Du skal trives med den ene dag at forberede strategiworkshops og den næste at skrive politiske læserbreve. Dine arbejdsopgaver hos KommPress vil variere, og du får derfor afvekslende arbejdsdage, hvor du både skal løse analyse-, strategi- og interessevaretagelsesopgaver i bred forstand. Og vi lover også, at du får nye redskaber til din værktøjskasse.

Hos KommPress bliver du en del af et kompetent, kreativt og fagligt stærkt fællesskab, hvor vi også prioriterer det sociale og det sjove.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte:

  • Forberede og deltage i strategiworkshops
  • Skrive politiske indlæg og pitche historier til pressen
  • Understøtte teamets strategi- og analyseopgaver
  • Medvirke til bureauets egen markedsføring og kommunikation
  • Diverse ad hoc-opgaver som f.eks. kalenderplanlægning, udsendelse af invitationer, mødebooking, korrespondance, dokumentation, opfølgning på møder, referater m.m.

Om dig:

  • Du er i gang med en relevant uddannelse - gerne med fokus på politik, kommunikation og/eller strategi
  • Du er velorienteret og strategisk tænkende og evner at se, hvordan vores kunders dagsordener kan styrkes i en bred samfundsmæssig kontekst.
  • Du har stærke samarbejdsevner og trives i en hverdag, der er præget af stort engagement, fleksibilitet og perioder med travlhed.
  • Du arbejder struktureret med dine opgaver og har styr på både deadlines og projektledelse.
  • Du arbejder ansvarsfuldt og professionelt, og det falder dig naturligt at tage et selvstændigt ansvar for løsningen af dine opgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en studentermedhjælperstilling på 10-14 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår efter aftale efter gældende vilkår.

Ansøgning og ansættelse

Er du interesseret? Så send din ansøgning til job@kommpress.dk og skriv "Ansøgning - Studentermedhjælper til strategisk kommunikation og interessevaretagelse" i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er 15. september og jobbet er med start senest 1. november 2021, men gerne tidligere. Til ansøgningen skal du vedlægge dit CV. Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 38. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mark V. Eriksen på tlf. 20357830 eller mail: mve@kommpress.dk.

Om KommPress

KommPress er et PR- og kommunikationsbureau med hovedsæde i Odense og en afdeling i Aarhus. KommPress arbejder for en bred vifte af kunder i den private og den offentlige sektor, interesseorganisationer mv. Du kan læse mere om os på www.kommpress.dk eller besøge vores LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/company/kommpress/  

30. marts 2022
PR- og kommunikationsbureau søger dygtige journalistpraktikanter

Hos KommPress skaber vi resultater med vores kunders historier. Har du lyst til at blive en del af det stærkeste team af kommunikatører og journalister vest for Storebælt? Vi søger journalistpraktikanter, der brænder for at arbejde med storytelling, PR, sociale medier, video og strategisk kommunikation. Du får mulighed for at arbejde på vores kontor i […]

LÆS MERE
11. november 2021
Sådan laver du fantastisk indhold til dine sociale medier

Et opslag til sociale medier (SoMe) er da piece of cake – eller hvad? Ikke altid, og når du som virksomhed gerne vil ud med dit budskab, er der en masse ting, du bør overveje, før du kaster dig over tasterne. Du skal nemlig sikre, at dit budskab bliver formuleret præcist og rammer din ønskede […]

LÆS MERE
28. oktober 2021
God PR er strategisk og kontinuerlig

Hvordan får man sine gode historier i medierne? Hvilke medier skal man vælge? Og hvordan forbereder man sig på potentielle kriser? Svaret er: God PR. Men hvad er god PR? PR (public relations) er en strategisk kommunikationsindsats, der styrker din virksomheds omdømme og øger tilliden til jeres brand. Oftest sker det med en pressemeddelelse, som […]

LÆS MERE
9. juli 2021
SEO trin for trin: Guide til at komme højere op i søgemaskinen

SEO eller Search Engine Optimization, som det hedder, kan være et simpelt værktøj til at gøre dit brand mere synligt på Google. Er du en af dem, der anser SEO som en kompliceret brandpositioneringsdisciplin, der kun er for SEO-specialister med både uddannelse og arbejdsmæssig erfaring, så læs med her og bliv klogere på, hvordan du […]

LÆS MERE
Kontakt@kommpress.dk7930 1131
job@kommpress.dk

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram