TEKSTPRODUKTION

KommPress producerer artikler, tekster og kronikker til hjemmesider, nyhedsbreve og fagblade med mere. Vi sikrer den rød tråd mellem alle dine budskaber og tilpasser altid dine tekster til modtageren, mediet og situationen.


Læs mere om, hvilke ydelser vi tilbyder i forbindelse med tekstproduktion:

Koncept for virksomhedens storytelling
Når du kommunikerer som virksomhed, er det en kæmpe fordel, at du kan kommunikere ud fra en samlet fortælling om hele virksomheden, så du altid fremstår autentisk, troværdig og professionel i alle dine tekster. Derfor tilbyder vi at udarbejde en kernefortælling og et koncept for hele din virksomheds storytelling.

Læs vores blog om, hvorfor kernefortællingen er afgørende for din virksomheds kommunikation

Artikler og tekster til alle platforme
Uanset om du skriver tekster til din hjemmeside, en artikel eller blot en statusopdatering på dine sociale medier, er det afgørende, at du skriver fængende og kender dine målgrupper. Hos KommPress skriver vi tekster til alle dine mediekanaler og sikrer, at der både er kvalitet og sammenhæng i din kommunikation på tværs alle dine platforme.

Læs mere om, hvordan du skriver, så det bliver læst.

Se også hvordan du arbejder strategisk med dine sociale medier og bliv klogere op, hvordan vi kan hjælpe dig med at blive mere synlig og relevant for din målgruppe på alle dine sociale medieplatforme.


Tekstproduktion-2.png
Rikke+Stange+Laursen.jpg

Kontakt

Rikke Stange Laursen
rl@kommpress.dk / +45 2262 0447