Videoproduktion-780X560.png

VIDEOPRODUKTION

Video en effektiv måde at fortælle din virksomheds gode historier på og engagere dine målgrupper. Video brænder igennem i et ellers meget konkurrencepræget mediebillede og gør dine historier let tilgængelige for din målgruppe.

KommPress producerer professionelle, journalistiske videoer og videopræsentationer, som skaber engagement på sociale medier, driver salg og formidler dine gode historier.


Lære mere om, hvilke ydelser vi tilbyder i forbindelse med videoproduktion:

Fra ide til video
Vi er med hele vejen fra idetænkning til upload af den færdige video. Vi tilbyder manuskriptskrivning, optagelser, redigering og professionel rådgivning hele vejen.

Video til alle kanaler
Uanset hvilke kanaler du befinder dig på, er en video både en æstetisk og let tilgængelig måde at fortælle omverden om dine budskaber på. Vi leverer video til alle dine medier og sikrer en konsistent visuel formidling af dine gode historier.

Virksomhedspræsentation
En videopræsentation er en fængende måde at fortælle om din virksomhed. Samtidig giver det en platform, hvor du kan fremvise dine kompetencer, produkter, lokaler eller præsentere særlige medarbejdere.

Casehistorier
Videopræsentationer er også en oplagt måde at vise dine gode kundecases og casehistorier frem. Her kan du få dine kunder eller samarbejdspartnere til at fortælle din virksomheds gode historier med stor troværdighed. Samtidig kan du vise dine målgrupper, hvordan du løser en konkret opgave eller yder en specifik service. Casehistorier kan også bruges til at sætte et bestemt emne på dagsordenen, skabe debat eller vise en anden siden af en historie.

Projekter og events
Når du gennemfører store projekter eller afholder events med mange mennesker, er det som regel en god ide at fortælle om det på virksomhedens hjemmeside eller sociale medier. Med en videopræsentation kan du give dine målgrupper et visuelt indtryk af, hvor stort og vellykket eventen eller projektet var. Samtidig giver det videomateriale til at promovere din virksomhed og lignende events og projekter i fremtiden.

Timelapse
Timelapsvideoer viser længerevarende processer i hurtigt tempo og kan være en elegant måde at vise fremgang, effektivitet og resultater. Timelapse er en spændende måde at præsentere store fysiske projekter, som udvikler sig over tid. For eksempel bygge- og flytteprocesser, messer, festivaler m.v.

Læs vores blog om, hvorfor du skal vælge video.


Carsten-Lektonen.jpg

KONTAKT

Carsten Lektonen
cl@kommpress.dk / +45 2972 0150