Onlinevideo en effektiv måde at fortælle din virksomheds gode historier. Video brænder igennem i et ellers meget konkurrencepræget mediebillede og gør dine historier let tilgængelige for din målgruppe.

KommPress producerer professionelle, journalistiske videoer og videopræsentationer, som skaber engagement på dine sociale medier, driver salg og formidler dine gode historier.


Lære mere om, hvilke ydelser vi tilbyder i forbindelse med videoproduktion:

Fra ide til video
Vi er med hele vejen fra idetænkning til upload af det færdige produkt. Vi tilbyder manuskriptskrivning, optagelser, redigering og professionel rådgivning hele vejen.

Video til alle kanaler
Uanset hvilke online kanaler du befinder dig på, er en videoer både æstetiske og let tilgængelige måder at fortælle dine budskaber. Vi leverer video til alle dine online mediekanaler og sikrer en konsistent visuel formidling af dine gode historier.

Virksomhedsportrætter
En videopræsentation er en fængende måde at fortælle om din virksomhed. Samtidig giver det en platform, hvor du kan fremvise dine kompetencer, produkter, lokaler eller præsentere særlige medarbejdere.

[Indsæt eksempel på virksomhedsportræt og/eller produktpræsentation]

Casehistorier
Videopræsentationer er også en oplagt måde at vise dine gode kundecases og casehistorier frem. Her kan du få dine kunder eller samarbejdspartnere til at fortælle din virksomheds gode historier med stor troværdighed. Samtidig kan du vise dine målgrupper, hvordan du løser en konkret opgave eller yder en specifik service. Casehistorier kan også bruges til at sætte et bestemt emne på dagsordenen, skabe debat eller vise en anden siden af en historie.

[Indsæt eksempel på casehistorie]

Projekter og events
Når du gennemfører store projekter eller afholder events med mange mennesker, er det som regel en god ide at fortælle om det på din hjemmeside eller dine sociale medier. Med en videopræsentation kan du give dine målgrupper et visuelt indtryk af, hvor stort og vellykket eventen eller projektet var. Samtidig giver det videomateriale til at promoverer lignende events og projekter i fremtiden.

Droneoptagelser
Droneoptagelser er perfekt til udendørs events, og kan vise skøn natur, store arealer og bygninger i helikopterperspektiv. Det giver variation i videoen og skabe en wow-effekt, som man ikke kan opnå med et håndholdt kamera.

Se her, hvad droneoptagelser kan gøre ved din video:

ITU Multisport World Championship Festival 2018

Realdania By & Byg: Olaf Bagers Plads

Timelapse
Timelapsvideoer viser længerevarende processer i hurtigt tempo og kan være en elegant måde at vise fremgang, effektivitet og resultater. På de måde er timelapse er en spændende måde at præsentere store fysiske projekter, som udvikler sig over tid. For eksempel bygge- og flytteprocesser, messer, festrivaler m.v.

Herunder ses tre eksempler på, hvordan du kan bruge timelapsevideoer:

Jagt & Outdoor 2018

Hjernø

Bygma

Nyhedsindslag
Når din virksomhed skal i fjernsynet, efterspørger nyhedsmedier ofte færdige historier eller videomateriale til nyhedsindslagene. Derfor leverer vi journalistiske videoer til nyhedsindslag i TV, som gør arbejdet nemt for journalisterne og sikrer gode billeder af din virksomhed.

[Indsæt eksempel på nyhedsindslag]

Læs vores blog om, hvorfor du skal vælge video.


Carsten-Lektonen.jpg

KONTAKT

Carsten Lektonen
cl@kommpress.dk / +45 2972 0150