Videoproduktion-780X560.png

VIDEOPRODUKTION

Video en effektiv måde at fortælle din virksomheds gode historier på og engagere dine målgrupper. Video brænder igennem i et ellers meget konkurrencepræget mediebillede og gør dine historier let tilgængelige for din målgruppe.

KommPress producerer professionelle, journalistiske videoer og videopræsentationer, som skaber engagement på sociale medier, driver salg og formidler dine gode historier.


Lære mere om, hvilke ydelser vi tilbyder i forbindelse med videoproduktion:

Fra ide til video
Vi er med hele vejen fra idetænkning til upload af den færdige video. Vi tilbyder manuskriptskrivning, optagelser, redigering og professionel rådgivning hele vejen.

Video til alle kanaler
Uanset hvilke kanaler du befinder dig på, er en video både en æstetisk og let tilgængelig måde at fortælle omverden om dine budskaber på. Vi leverer video til alle dine medier og sikrer en konsistent visuel formidling af dine gode historier.

Virksomhedspræsentation
En videopræsentation er en fængende måde at fortælle om din virksomhed. Samtidig giver det en platform, hvor du kan fremvise dine kompetencer, produkter, lokaler eller præsentere særlige medarbejdere.

Herunder kan du se eksempler hvordan vi præsenterer vores kunders virksomheder.

Virksomhedspræsentation: Eltraco Automation

Virksomhedspræsentation: Cykelproducenten Gazelle.

Casehistorier
Videopræsentationer er også en oplagt måde at vise dine gode kundecases og casehistorier frem. Her kan du få dine kunder eller samarbejdspartnere til at fortælle din virksomheds gode historier med stor troværdighed. Samtidig kan du vise dine målgrupper, hvordan du løser en konkret opgave eller yder en specifik service. Casehistorier kan også bruges til at sætte et bestemt emne på dagsordenen, skabe debat eller vise en anden siden af en historie.

Se her, hvordan vi præsentere vores kunders casehistorier:

Casehistorie: Outforce

Casehistorie: Cykelproducenten Gazelle

Projekter og events
Når du gennemfører store projekter eller afholder events med mange mennesker, er det som regel en god ide at fortælle om det på virksomhedens hjemmeside eller sociale medier. Med en videopræsentation kan du give dine målgrupper et visuelt indtryk af, hvor stort og vellykket eventen eller projektet var. Samtidig giver det videomateriale til at promovere din virksomhed og lignende events og projekter i fremtiden.

 

Droneoptagelser
Droneoptagelser er perfekte til udendørs events, og kan vise skøn natur, store arealer og bygninger i helikopterperspektiv. Det giver variation i videoen og skaber en wow-effekt, som man ikke kan opnå med et håndholdt kamera.

Se her, hvad droneoptagelser kan gøre ved din video:

Droneoptagelser: ITU Multisport World Championship Festival 2018

Droneoptagelser: Realdania By & Byg

Timelapse
Timelapsvideoer viser længerevarende processer i hurtigt tempo og kan være en elegant måde at vise fremgang, effektivitet og resultater. Timelapse er en spændende måde at præsentere store fysiske projekter, som udvikler sig over tid. For eksempel bygge- og flytteprocesser, messer, festivaler m.v.

Herunder ses tre eksempler på, hvordan du kan bruge timelapsevideoer:

Timelapse: Jagt & Outdoor 2018

Timelapse: Hjernø

Timelapse: Bygma

Nyhedsindslag
Når din virksomhed skal i TV, efterspørger nyhedsmedier ofte færdige historier eller videomateriale til nyhedsindslagene. Derfor leverer vi journalistiske videoer til nyhedsindslag, som gør arbejdet nemt for journalisterne og sikrer gode billeder af din virksomhed.

Se her, hvordan vi formidler vores kunders nyheder med video:

Nyhedsindslag: Jagt & Outdoor 2018

Nyhedsindslag: E-18

Læs vores blog om, hvorfor du skal vælge video.


Carsten-Lektonen.jpg

KONTAKT

Carsten Lektonen
cl@kommpress.dk / +45 2972 0150