VIDEOTYPER

En videopræsentation er en fængende måde at fortælle om din virksomhed. Samtidig skaber det en platform, hvor du kan fremvise dine kompetencer, produkter eller lokaler. Du kan også præsentere særlige medarbejdere gennem levende medarbejderportrætter.

LÆS MERE

VIDEOTYPER

HOS KOMMPRESS KAN VI LEVERE FLERE FORSKELLIGE VIDEOTYPER. HERUNDER KAN DU SE ET UDVALG AF DE VIDEOTYPER, SOM VI KAN LAVE FOR DIG. HAR DU ANDRE ØNSKER, ER DU SELVFØLGELIG ALTID VELKOMMEN TIL AT TAGE FAT I OS.

Virksomhedsvideo

En videopræsentation er en fængende måde at fortælle om din virksomhed. Samtidig skaber det en platform, hvor du kan fremvise dine kompetencer, produkter eller lokaler. Du kan også præsentere særlige medarbejdere gennem levende medarbejderportrætter.

Videopræsentationer er også en oplagt måde at vise dine gode kundecases og casehistorier frem. Her kan du få dine kunder eller samarbejdspartnere til at fortælle din virksomheds gode historier med stor troværdighed. Samtidig kan du vise dine målgrupper, hvordan du løser en konkret opgave eller yder en specifik service. Casehistorier kan også bruges til at sætte et bestemt emne på dagsordenen, skabe debat eller vise en anden side af en historie.

Reportage- og eventvideo

Når du gennemfører store projekter eller afholder events med mange mennesker, er det som regel en god idé at fortælle om det på virksomhedens hjemmeside eller sociale medier. Med en reportage- eller eventvideo kan du give dine målgrupper et spændende indblik i dit event og give dem en følelse af at have været med. Samtidig giver det videomateriale til at promovere din virksomhed og lignende events og projekter i fremtiden.

Reportagevideoer giver et unikt, troværdigt og levende indblik i din virksomhed.

Eks: Messevideoer, OB KEP

Produktvideo

Hvis du får et nyt produkt eller en ny ydelse i din forretning, kan det være en god idé at promovere det via en video på din hjemmeside og sociale kanaler. KommPress har stor erfaring med at lave produktvideoer og har blandt andet udført arbejde for elcykelproducenten Gazelle og hjælpemiddelvirksomheden CarePartner.

CarePartner

SoMe-videoer

Der er mange måder, hvorpå du kan engagere dine følgere på sociale medier. Én af de bedste og mest effektive måder er video. Med SoMe-videoer kan du skabe engagement og vække følelser hos dine målgrupper med flotte og engagerende videoer.

SoMe-videoer er f.eks. en oplagt måde at aktivere sportssponsorater på. Du kan for eksempel lade dine følgere møde kendte sportsstjerner i uvante situationer, du kan lade dem komme bag facaden på et stort sportsevent, eller du kan få topprofessionelle idrætsfolk til at dele ud af deres bedste råd.

Dronevideo

Droneoptagelser er perfekte til udendørs events og kan vise skøn natur, store arealer og bygninger i helikopterperspektiv. Det giver variation i videoen og skaber en wow-effekt, som man ikke kan opnå med et håndholdt kamera.

Kontakt@kommpress.dk7930 1131
job@kommpress.dk

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram